Одна річ, яку ви завжди знайдете в моєму холодильнику – сир! Не тільки я шанувальник смачного матеріалу, але я жартую і кажу, що мій чоловік практично має відносини з синім сиром, тому що він так любить. Хороша новина – це сир мовчати бути включеними в здорову дієту.
Причиною сиром зазвичай отримує поганий реп, тому що він має тенденцію бути високим вмістом жиру, а саме насиченим жиром, який є типом жиру, який ISN&# x27; т так добре для серця. Але це&# x27; t означає, що ви можете&# x27; t Насолоджуйтесь сиром, вам просто потрібно слідувати кількома правилами великого пальця.
- По-перше, це&# x27; s корисно знати, що м’які сири, такі як сир козла та фета, природно, нижчі, ніж більш важкі сири, такі як Пармезан або Чеддер. Отже, це робить м’який сир великий вибір.
- Якщо ви любите важче сири; Однак не боїться! Ви можете насолоджуватися ними здорово одним з двох способів:
- Ви могли б їсти менше з них, що напрочуд легко зробити, оскільки ці сири сповнені смаку, тому трохи проходить довгий шлях.
- Або ви можете спробувати нижню версію одного з цих твердих сирів. Наприклад, я нещодавно відправив зразок сиру Грана Падано, який має багатий, горіховий аромат, як Пармегіано-реггіано, але оскільки він виготовлений лише з знежиреним молоком (замість суміші цільного молока та знежиреного молока, як Parmigiano-Reggiano ), він вище в білку і нижче жиру! Плюс, оскільки він настільки повний смак, трохи все ще йде довгий шлях. Коли справа доходить до вибору нижчої версії мого іншого улюбленого жорсткого сиру, Чеддар, я рекомендую Кабот&# x27; s 50% та 75% знижених жирних гострі Cheddars. Вони мають такий великий смак, ви ніколи не знали, що вони зменшуються!
Тертий або подрібнений сир: 1/4 чашки = 1 порція
Крихкий сир: 1/4 чашки = 1 порція
Нарізаний сир: 1 тонкий шматочок про розмір шматка хліба = 1 порція
Блок або кубичний сир: Шматок про розмір весь великий палець або розмір пару кістки = 1 порція.
Остання, але не в останню чергу, пам’ятайте, що ми їмо з нашими очима, коли справа доходить до сиру, тому використовуйте ці поради для отримання привабливої сирної страви.
- При створенні, що вимагає сиру у цьому Як і на вершині, використовуйте менше в ньому, але тримайте сир на вершині, бо це сирність Ooey-Goey ми всі любимо бачити. Це також добре працює для піци та салатів. З піцею, пропустіть шар сиру під начистями і просто додайте світло посипати сиром як кінцевий дотик. Для салатів, а не кидаючи сир з салатом, просто посипати трохи зверху після кидання.
- При використанні тертого або подрібненого сиру, перейдіть до кращого скорочення. Це часто називають "Fancy Shredded" На попередньо подрібнених мішках в продуктовому магазині. Сир, який подрібнюється дрібно, означає, що вам потрібен менший сир, щоб покрити більше площі, коли доповнює ваше блюдо.
Отже, на наступній їжі, ви можете відчувати себе добре говорити, "сир будь ласка!"